Personvern

Foscam.no eies og drives av Lindit AS. Lindit AS er ansvarlig for oppbevaring og håndtering av personopplysninger.

Vi ber om, og oppbevarer følgende informasjon når du oppretteter konto eller bestiller produkter på Foscam.no.: Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, passord(lagres kryptert og derfor ikke synlig for oss), IP-adresse, kjøpshistorikk, og din kommunikasjon med oss.

Vi bruker personopplysningene til å sende ut varer du bestiller og til å håndtere supporthenvendelser, returer og reklamasjoner.

Dersom du har opprettet konto og krysset av for at du ønsker tilsendt nyhetsbrev så vil du kunne motta nyhetsbrev på mail med produktnyheter og viktig informasjon. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev tjenesten ved  klikke på MinKonto->Nyhetsbrev.

Personopplysninger behandles fortrolig og deles kun med vår leverandør av betalingstjeneste, transporttjeneste og markedsføringstjeneste. Dette for å kunne ta i mot betaling, sende deg det du har bestilt, og sende deg nyhetsbrev dersom du ønsker dette. Tjenestetilbyderne kan ikke bruke personopplysningene til egne formål.

Dersom vi endrer måten eller formålet med oppbevaring eller innsamling av dine personopplysninger så vil vi informere og ved vesentlige endringer be om samtykke til dette.

Du har rett til å be om at opplysningene vi har om deg endres eller slettes. Du kan også be om å vite hvilke opplysninger vi har lagret om deg. Informasjon om hvordan du kan kontakte oss finnes her.

 

Foscam.no © 2021